Ηλεκτρονική Ακαδημία της ΔΟΘ

Η Ηλεκτρονική Ακαδημία είναι το νέο έργο που ανέπτυξε πρόσφατα η ΔΟΘ και εντάσσεται στην Ψηφιακή Εποχή ΔΟΘ 2.0. Χρησιμοποιώντας ποικιλία διαδραστικών εργαλείων και προσφέροντας στους χρήστες μια πλούσια και εξατομικευμένη εμπειρία μάθησης, η Ηλεκτρονική Ακαδημία της ΔΟΘ έχει ως στόχο την αύξηση της γνώσης των ασθενών, των γονέων και των επαγγελματιών υγείας σχετικά με τη θαλασσαιμία και την παρελθούσα και τρέχουσα πρόοδο γύρω από την ασθένεια.

Στην Ηλεκτρονική Ακαδημία της ΔΟΘ, οι ασθενείς με θαλασσαιμία (και οι γονείς τους) έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το Thal e-Course με σκοπό να μάθουν περισσότερα για την πάθηση, τη γενετική αιτιολογία της, τα συστατικά του αίματος που προσβάλλονται, τις νέες εξελίξεις στη θεραπεία, τον τρόπο ζωής και πολλά άλλα. Παράλληλα, οι επαγγελματίες υγείας που επιθυμούν να εντρυφήσουν στον τομέα της θαλασσαιμίας μπορούν να παρακολουθήσουν τη σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων eThalED Course. Το eThalED Course αποτελείται από δύο ολοκληρωμένα διαδραστικά διαδικτυακά σεμινάρια, που προσφέρουν ειδίκευση σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της πρόληψης και της αντιμετώπισης της θαλασσαιμίας αντίστοιχα. Healthcare professionals interested in gaining in-depth knowledge on all aspects of SCD management can now enrol in the TIF SCD e-Course, reviewed and endorsed for its quality by the European Hematology Association (EHA).

Το περιεχόμενο έχει συνταχθεί και αναθεωρηθεί από επαγγελματίες υγείας και ειδήμονες πάσχοντες σε συνεργασία με επιστήμονες της εκπαίδευσης, σχεδιαστές εκπαιδευτικών προγραμμάτων και γραφίστες.

Αποκτήστε πρόσβαση στο υλικό των ηλεκτρονικών μαθημάτων δημιουργώντας έναν δωρεάν λογαριασμό στο TIF e-Academy!

Back to top button